Skip to main content

Iris

Leeftijd: 23

Studie: Geneeskunde

Rol binnen Proconceptious: project team, educatieplatform/social media

Vertel iets over jezelf:

Mijn familie is gevuld met expats, altijd op pad en met veel verschillende culturen. Oorspronkelijk ben ik in Hong Kong geboren, maar al snel daarna ben ik vertokken – een tijdje in Nederland en een tijdje in Amerika. Ik ben een paar jaar geleden naar Groningen verhuisd voor mijn nieuwste avontuur, Geneeskunde studeren, maar mijn gezin woont nog in California. Ik ben een actieve zeiler (actief, niet zozeer goed) en spendeer de rest van mijn vrije tijd als tourist in eigen land/buitenland. Het is mijn geloof dat de beste manier om de wereld te leren kennen is via reizen en meemaken, en heb op deze manier ook veel meegekregen van verschillende culturen.

Wat is je motivatie?

Ik ben betrokken bij Proconceptious die anticonceptie en preconceptie wil bevorderen , omdat ik oprecht geloof in de kracht van toegankelijke kennis en weloverwogen besluitvorming. Preconceptie informatie is belangrijk omdat het niet alleen gaat over zwanger worden, maar ook over goed voorbereid zijn – zowel lichamelijk als emotioneel. Ik wil helpen om het idee te verspreiden dat ouders worden een grote stap is die planning en vooruitdenken vereist.

Anticonceptie is ook van groot belang, omdat het mensen de mogelijkheid geeft te kiezen wanneer ze kinderen willen krijgen. Ik ben geïnteresseerd in het verschaffen van de juiste kennis, zodat mensen slimme keuzes kunnen maken en ongeplande zwangerschappen kunnen voorkomen. Deze informatie geeft mensen meer controle over hun eigen leven en gezondheid.

Er is vaak verwarrende en onjuiste informatie beschikbaar. Ik wil ervoor zorgen dat de juiste informatie over preconceptie en anticonceptie beschikbaar is voor iedereen die het nodig heeft. Door deel te nemen aan deze startup, wil ik mensen in staat stellen om weloverwogen beslissingen te nemen over hun gezondheid en toekomst. Ik hoop bij te dragen aan een wereld waarin iedereen deze belangrijke informatie begrijpt en keuzes kan maken die bij hen passen. Betrokken zijn bij dit project van Proconceptious betekent veel voor me, omdat ik geloof dat het een echt verschil kan maken in hoe mensen denken over het krijgen van kinderen en het zorgen voor hun gezondheid.

Next Post

Leave a Reply

Close Menu

Proconceptious

 

KvK: 89441060

T: +31642706035