Skip to main content

Justin

Leeftijd: 24

Studie: International Business

Rol binnen Proconceptious: Chief Operating Officer (COO)

Ik ben Justin, en ik dien als Chief Operating Officer (COO) bij Proconceptious. Mijn loopbaan wordt gekenmerkt door een aantal ervaringen, waaronder met name een periode als leidinggevende bij Van Dijk en de positie als Operationeel Manager bij VentureLab North.

In mijn rol sta ik voor een toewijding om visie om te zetten in realiteit. Mijn kunnen in een organisatie wordt aangevuld door een vaardigheid om idee om te zetten in tastbare prestaties. Mijn aanpak heeft een zorgvuldige en analytische mentaliteit, die bijdraagt aan de optimalisatie en inrichting van onze operationele processen. Mijn ware passie ligt echter in het koesteren van de ontwikkeling van individuen, hen begeleiden naar beste zelf.

Hoewel mijn dienstverband binnen Proconceptious nog ontwikkelt, spreekt mijn ervaring in eerdere organisaties voor mijn capaciteit om uitdagingen aan te gaan en oplossingen te implementeren.

Naast mijn professionele activiteiten besteed ik veel aandacht aan het bevorderen van persoonlijke groei. Dit kom tot uiting in mijn toewijding aan fysieke fitheid, waarbij ik grote voldoening haal uit mijn persoonlijke training en het bijstaan van anderen om hun fitnessdoelen te bereiken.

Als COO ben ik toegewijd aan het sturen van onze organisatie naar een succesvolle toekomst.

 

Next Post

Leave a Reply

Close Menu

Proconceptious

 

KvK: 89441060

T: +31642706035